Ahşap Oyun Evleri İmalatı

 Ahşap Oyun Evleri İmalatı

Ahşap Satış Büfeleri son derece işlevsel olan, kolay kurulabilen ve portatif olma özelliği ile büyük küçük tüm işletmeler tarafından tercih edilen bu ünitedir. Tıpkı satış büfelerinde olduğu gibi köpek kulübelerinden Ahşap Oyun Evleri modellerine kadar birçok farklı modele ulaşabileceğiniz üniteler, hayatınızı kolaylaştırırken zamanınızı verimli kılacak seçenekler sunuyor. Çocukların en sevdiği şeylerden biri olan oyun evlerinde minikler zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Kendi boyutlarına uygun olan bir evi her gün yeniden keşfeden çocuklar, bu evlerin içine yerleştirebileceğiniz çocuk koltukları veya çalışma masalarıyla evlerin içinde daha fazla zaman geçirebiliyor. Birinci sınıf ithal ahşaptan üretilen Ahşap Çocuk Oyun Evi imalatı, işinin ustası olan kişi veya firmalar tarafından yapıldığında uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabiliyor.

Birinci Sınıf Ahşaptan Üretilen Çocuk Oyun Evleri

Çocuk oyun evleri, birinci sınıf ithal ahşaptan üretiliyor. Bu evlerde farklı renk ve ölçü seçenekleri bulunur. Bu sayede en küçük balkondan en geniş bahçeye kadar birçok alanda kullanabilirsiniz. Dış hava koşullarının olumsuz etkilerine karşı dayanıklı olan oyun evlerini ekstra bir korucu bariyerle kaplatmak zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken keyifle ürünün kurulumunu izlemek, ardındansa çocuğunuzun eğlenceli bir şekilde oyun oynamasını sağlamak olacak. Ahşap Satış Büfeleri ve köpek kulübeleri gibi oyun evleri de nefes alabilen ahşap yüzeye sahiptir. Ünitenin dış bölümünü ve çatısını dilediğiniz renkte sipariş verebilirsiniz. Birbirinden farklı renk seçenekleri ile bir masal evini andıran oyun evleri çok farklı tasarımlara sahiptir. Mütevazi hobit evlerinden halat parkurlu ağaç evlere kadar birçok farklı seçeneğe sahip olabilirsiniz. Her zevke ve her metrekareye göre ayrı ayrı imal edilen ürünler çok eğlenceli.

Ürünlerin Zemin, Duvar ve Çatı Sistemi

Oyun evlerinin imalatı usta ellerde yapıldığında uzun yıllar boyunca kullanılabilecek bir sanat eserine dönüşüyor. Duvar sisteminde yalıtımsız karkas sistemi kullanılan Ahşap Oyun Evleri istenildiğinde ekstra yalıtım malzemesiyle de kaplanabiliyor. Her türlü haşere oluşumuna karşı özel olarak emprenye edilen birinci sınıf ahşaptan üretilen oyun evlerinin yatay ve düşey taşıyıcıları çam lambriden üretiliyor. Çatı için de karkas oluşumunun ardından ahşap lambri ve shingele kullanılır. Farklı renkler için de marina kontra uygulaması yapılır. Ahşaptan üretilen kapı ve pencerelerin normal şartlar altında cam olması gereken bölümlerine pleksi uygulanır. Bu sayede hem evden içeri güneş ışığının girmesi sağlanır hem de cam kırılmalarına karşı çocuklar korunmuş olur.  Betonarme zeminin üzerine direkt olarak kurulum yapılabileceği gibi ahşap ayaklar yardımıyla da evler yükseltilerek kurulabilir. Yükseltisi yapılan evlere ayrıca salıncak ve kaydırak eklentisi de yapılabilir. Ürünler petrol türevli plastik malzemeden yapılmadığı için güneş ışınlarında bir soba gibi ısınarak çocukları yakmaz. Nefes alabilen birinci sınıf malzemeden üretilen ürünler Türkiye’nin dört bir noktasına kargo edilebilir.

Oyun Evlerinin Renklendirilmesi

Oyun evlerini ham ahşap olarak tercih edebileceğiniz gibi sağlıklı boyalar ile renklendirilmesini de sağlayabilirsiniz. Renklendirme için hem ahşaba hem de dış cepheye uygun olan, nefes alabilir özellikteki boyalar kullanılır. Ahşap Çocuk Oyun Evi montajı için ekstra ücret ödemezsiniz. Genellikle ödemenin yarısını sipariş aşamasında, diğer yarısını da teslim aşamasında yaparsınız. Birçok açıdan büyük avantaj sunan oyun evleri çocukların içlerinde güvenle oyun oynayabileceği korunaklı alan sağlar. Özellikle havanın çok sıcak olduğu yaz aylarında çocukları güneş ışınlarının zararlı etkisinden koruyan. Kış aylarındaysa dondurucu soğuktan korunmasına yardımcı olan evler, evinizin birkaç adım uzağında, bahçenizde olacağı için çocuğunuz günün her saatinde sevdikleriyle veya tek başına oyun oynayabilir. Siz çayınızı yudumlarken çocuğunuz da verimli bir şekilde vakit geçirecek. Rekabetçi fiyatlarla çocuğunuzun uzun yıllar kullanabileceği ve içine girerek oyun oynayabileceği, ders çalışabileceği, enstrüman çalabileceği bir alan arıyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi seçenek oyun evleri olacak.

Farklı Boyutlarda Üretilebilen Oyun Evleri

Her zevke hitap eden ve farklı boyutlarda üretilebilen evler, uzun yıllar boyunca rengini dahi kaybetmeden, ilk günkü gibi kullanılabiliyor. Çocukları plastik ve herkesin kullandığı oyuncaklara mahkum etmek yerine arka bahçenizde, terasınızda veya balkonunuzda onlar için yeni bir dünya oluşturabilirsiniz. Çocuklarının gelişimini en iyi şekilde desteklenen ve onları tablet ve televizyonlardan uzaklaştırmak için en iyi seçeneklerden biri olan oyun evlerinde hem fiziksel aktiviteleri gelişecek hem de çocukların motor gelişimlerine destek olacaksınız. Paylaşmayı ve sorumluluk almayı öğrenen çocuklar, kendileri için hazırlanan bu dünyada bireysel olarak vakit geçirmeyi de öğrenecek. Sağlıklı ahşap malzemeden üretilen, nem ve küf oluşturmayan özellikteki ünitelerle çocuğunuzu güven içerisinde oynatabilirsiniz. Portatif olan bu ürünleri taşınsanız dahi istediğiniz yere götürebilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ahşap Çocuk Oyun Evi Üretimi

Kişiye Özel Ahşap Oyun Evleri

Kişiye Özel Ahşap Çocuk Oyun Evi